Hopp til hovedinnhold

Fintechmiljøet i Stockholm

Person som bruker kontaktløs betaling på mobilenFoto: Jonas Leupe, Unsplash
Stockholm har etablert seg som en av Europas ledende arenaer for fintech, kun forbigått av fintechhovedstaden London. Fintechmiljøet i Stockholm består av et bredt samspill av aktører deriblant banker, oppstartsselskap, investorer og juridiske rådgivere.

Invest Stockholm har kartlagt det svenske markedet og presenterer nyttige tips for aktører som ønsker å etablere seg i Sverige. I en ny rapport kan du lese mer om kjennetegn ved det svenske markedet og få en oversikt over aktuelle finansieringsmuligheter samt relevante nettverk og støttefunksjoner.

Les rapporten her.

Høy innovasjonskultur og implementering av nye teknologier er gjennomgående i svensk næringsliv på tvers av næringsgrenene. Allerede på 90-tallet begynte den svenske regjeringen å investere i finansteknologi og legge til rette for økt bruk av digitale flater i hjemmet. Dette har blant annet resultert i en sterk posisjon på verdensmarkedet og flere internasjonale aktører som Klarna, iZettle og Trustly.

Innovasjon Norges kontor i Stockholm følger utviklingen i Sverige. Ta gjerne kontakt med vår rådgiver i Stockholm for en dialog om trender, eksport- og samarbeidsmuligheter.

Tina Nordlander
Spesialrådgiver
Innovasjon Norge, Sverige
tina.nordlander@innovationnorway.no

Publisert :
Sist oppdatert :