Våre tjenester

  • Oppstart av bedrift
  • Innovasjon og utvikling
  • Internasjonal satsing
  • Landbruk
  • Reiseliv
  • Skipsfart og fiske
  • Utlysninger
  • Arrangementer
  • Kundehistorier
  • Fond

Logg inn her

  • Logg inn
  • Kommunenes side

Verktøy og temasider

  • Verktøy for oppstart av bedrift
  • Verktøy for beskyttelse av innovasjon
  • Verktøy for internasjonal satsing
  • Bærekraft og god forretningsskikk
  • Bioøkonomi
  • Hav - Utstyr og teknologi
  • Helse og velferd
  • Kreativ næring
  • Ren energi
  • Smarte samfunn
  • Reiseliv: innsikt

Om Innovasjon Norge

  • Våre kontorer
  • Kort om oss
  • Ledelsen og styret
  • Nyheter
  • Hvem har fått finansiering fra oss?
  • Logo og profil
  • For media
  • Oppdrag og resultater
  • Jobb i Innovasjon Norge
  • Nyhetsbrev
  • Kontakt oss
  • IGW 2020
  • Deltagere
  • Program & info
  • Påmelding IGW 2020
  • Kontaktinfo

Internationale Grüne Woche 2020, Berlin

Norges deltakelse på Internationale Grüne Woche (IGW) har som overordnet mål å bidra til å utvikle Norge som en anerkjent mat- og reiselivsnasjon med tydelig lokal og regional identitet. Deltakelsen skal stimulere til næringsutvikling, samarbeid, nettverksbygging og innovasjon på tvers av regionale- og næringsmessige grenser.

Satsingen er ett av tre store omdømmeprosjekt for mat og landbruk; Matstreif nasjonalt, Det Norske Måltid og IGW internasjonalt. Norges deltakelse i Berlin er et tett samarbeid mellom Landbruks -og matdepartementet, den nasjonale prosjektledelsen hos Innovasjon Norge, de regional prosjektlederne og Norges ambassaden i Berlin.   

Bedriftsutviklingsprisen i landbruket 2020

Innovasjon Norge deler hvert år ut bedriftsutviklingsprisen i landbruket. Prisen går til en bedrift med basis i landbrukets og bygdenes ressurser. Det blir kåret en vinner i hvert fylke som får 50 000 kroner. Vinnerene deltar i konkurransen om den nasjonale prisen som er på 250 000 kroner. Prisen blir delt ut av landbruks- og matminister Olaug Vervik Bollestad under Grüne Woche i Berlin i januar 2020.

Den Norske restauranten

Kjent som en av de beste på IGW og like populær blandt tyske og norsk besøkende. Kjøkkenet drives av et flott team med kokker med Petter Whal Sekne i spissen og lærlinger fra Fursetgruppen. For bordbestilling i restauranten vennligst ta kontakt med vår restaurantsjef, Konstantin Zimmermann e-post 

Norge på drikkekartet

Matnasjonen Norge er også drikkenasjonen Norge, og under IGW 2020 vil en rekke drikkeprodusenter vise hva Norge kan by på av eplemost, sider, øl og akevitt.

 

Følg oss på Flickr, Facebook 

Sist oppdatert 21.11.2019

Fant du det du lette etter?

Du er her:

  1. Våre tjenester
  2. Internasjonal satsing
  3. Kurs og arrangementer for internasjonal satsing
  4. Grüne Woche 2020
  5. IGW 2020

Våre tjenester

  • Oppstart av bedrift
  • Innovasjon og utvikling
  • Internasjonal satsing
  • Landbruk
  • Reiseliv
  • Skipsfart og fiske
  • Utlysninger
  • Arrangementer
  • Kundehistorier
  • Fond

Logg inn her

  • Logg inn
  • Kommunenes side

Verktøy og temasider

  • Verktøy for oppstart av bedrift
  • Verktøy for beskyttelse av innovasjon
  • Verktøy for internasjonal satsing
  • Bærekraft og god forretningsskikk
  • Bioøkonomi
  • Hav - Utstyr og teknologi
  • Helse og velferd
  • Kreativ næring
  • Ren energi
  • Smarte samfunn
  • Reiseliv: innsikt

Om Innovasjon Norge

  • Våre kontorer
  • Kort om oss
  • Ledelsen og styret
  • Nyheter
  • Hvem har fått finansiering fra oss?
  • Logo og profil
  • For media
  • Oppdrag og resultater
  • Jobb i Innovasjon Norge
  • Nyhetsbrev
  • Kontakt oss

Tlf: (+ 47) 22 00 25 00
Kontakt oss
Pb. 448 Sentrum, 0104 Oslo
Akersgata 13, 0158 Oslo

Fakturaadresse

 

 

Dette nettstedet bruker cookies. Se vår Personvernerklæring.

Denne nettsiden bruker cookies dersom du i nettleseren har akseptert dette. Les mer om hvilke cookies som brukes på denne nettsiden.