Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Internationale Grüne Woche (IGW)

   Christoph Aigner
  Christoph Aigner

  Den store mat- og landbruksmessen Internationale Grüne Woche arrangeres i Berlin hvert år. Messen er en viktig møteplass for mat- og reiselivsbedrifter verden over. På grunn av smittesituasjonen i Tyskland er dessverre IGW 2022 avlyst.

  Mange norske regionale mat-, drikke- og reiselivsbedrifter er med og viser seg frem på messen. Målet er å bygge nettverk, utvikle produkter og profilere Norge.

  Bedriftsutviklingsprisen i landbruket

  Innovasjon Norge deler hvert år ut Bedriftsutviklingsprisen i landbruket under IGW. 

  Prisen går til en bedrift med basis i landbrukets og bygdenes ressurser. Det er kåret vinnere i hvert fylke som deltar i konkurransen om den nasjonale prisen.

   Balholm Ciderhuset
  Balholm Ciderhuset

   

  Kontaktperson i Innovasjon Norge

  Karen Anne Tveiten
  Seniorrådgiver
  Tlf: +47 979 58 079
  E-post: Karen-Anne.Tveiten@innovasjonnorge.no

  Norges stand under messen

  Den Norske Paviljong, Hall 8.2. Stand 114. Inngang 9
  IGW Messe Berlin GmbH
  Messedamm 22, 14055 Berlin, Tyskland

  Om Internationale Grüne Woche (IGW)


  Mat- og landbruksmessen har vært arrangert siden 1926 og samler hvert år over 1500 utstillere fra rundt 70 land.

  IGW er en utstillings- og testarena for norske mat-, drikke- og reiselivsopplevelser. Norge deltar med en rekke bedrifter for å bygge nettverk, utvikle produkter og profilere matkultur og reiseliv. Deltakelsen er en del av de etablerte profileringstiltakene for norsk landbruk og norsk mat.

  Messen er også en arena for å diskutere næringsutvikling, politikk, og regionens ambisjoner og mål med matsatsingen. Politikere og andre offentlige aktører som jobber innen næringen er invitert med. Utviklingen av lokalmat og grønt reiseliv er sentrale stikkord, og arbeidet som som gjøres i Berlin danner grunnlag for videre samarbeid og dialog hjemme.