• EN
 • Logg inn
 • Regionkontor

  Innlandet

  Kontakt oss
  Getty Images

  Innovasjon Norges regionkontor for Innlandet. Vi holder til i Mjøstårnet, Tårnveien 55 i Brumunddal. I tillegg har vi en medarbeider i Kompetansesenteret på Tynset.

  Vi gjør det vi kan for å støtte næringslivet vårt i denne vanskelige perioden. Nyheter om Innovasjon Norge og situasjonen med koronaviruset finner du på vår hovedside.

  Vi tilbyr finansiering, rådgiving og en rekke tjenester som øker dine sjanser for å lykkes med skalering av din bedrift - både i Norge og i utlandet. Vi har egne eksperter innen internasjonalisering, innovasjon, EU-finansiering, lånefinansiering og oppstart av bedrift.

  Har du en forretningsidé og ønsker å starte bedrift ? Ta gjerne kontakt med næringsapparatet i kommunen din eller en inkubator. Her finner du informasjon om etablererkursene i Innlandet fylke.

  Vår gjennomsnittlige saksbehandlingstid for søknader om finansiering er nå 34 dager. Store og kompliserte saker tar gjerne noe lengre tid å behandle enn mindre saker, og fullstendige saker med all nødvendig informasjon og vedlegg vil normalt ha kortere saksbehandlingstid enn mangelfulle søknader. Saksbehandlingstiden regnes fra søknaden blir registrert inn hos oss til den blir besluttet.

  Innenfor landbruk opplever vi rekordstor søknadspågang. Saksbehandlingstiden kan derfor oppleves lang. Vi ber om forståelse for at vi i denne hektiske saksbehandlingsfasen har liten kapasitet til å diskutere prosjektene på telefon. Vi anbefaler at dere sender oss e-post om dere har spørsmål eller tilleggsinformasjon. Beklageligvis vil en del av søknadene innsendt etter 11.03.2021 bli returnert uten realitetsbehandling, da vi ikke har økonomiske rammer til å imøtekomme alle.

  Søkere vil få beskjed på e-post eller vanlig brevpost om søknaden innvilges eller ikke. 

  Fyll ut vårt kontaktskjema, og du vil bli kontaktet av noen som kan hjelpe deg videre.

  Innlandet