Vil du ha de siste nyhetene fra Innovasjon Norge?
 • EN
 • Logg inn
 • Regionkontor

  Innlandet

  Kontakt oss
  Getty Images

  Innovasjon Norges regionkontor for Innlandet. Vi holder til i Mjøstårnet, Tårnveien 55 i Brumunddal. I tillegg har vi en medarbeider i Kompetansesenteret på Tynset.

  Vi gjør det vi kan for å støtte næringslivet vårt i denne vanskelige perioden. Nyheter om Innovasjon Norge og situasjonen med koronaviruset finner du på vår hovedside.

  Vi tilbyr finansiering, rådgiving og en rekke tjenester som øker dine sjanser for å lykkes med skalering av din bedrift - både i Norge og i utlandet. Vi har egne eksperter innen internasjonalisering, innovasjon, EU-finansiering, lånefinansiering og oppstart av bedrift.

  Har du en forretningsidé og ønsker å starte bedrift ? Ta gjerne kontakt med næringsapparatet i kommunen din eller en inkubator.

  Vår gjennomsnittlige saksbehandlingstid for søknader om finansiering er nå 38 dager. Store og kompliserte saker tar gjerne noe lengre tid å behandle enn mindre saker, og fullstendige saker med all nødvendig informasjon og vedlegg vil normalt ha kortere saksbehandlingstid enn mangelfulle søknader. Saksbehandlingstiden regnes fra søknaden blir registrert inn hos oss til den blir besluttet. Man vil få beskjed på e-post eller vanlig brevpost om søknaden innvilges eller ikke. 

  Innlandet