• EN
 • Logg inn
 • Regionkontor

  Innlandet

  Kontakt oss
  Getty Images

  Innovasjon Norges regionkontor for Innlandet. Vi holder til i Mjøstårnet, Tårnveien 55 i Brumunddal. I tillegg har vi en medarbeider i Kompetansesenteret på Tynset.

  Vi tilbyr finansiering, rådgiving og en rekke tjenester som øker dine sjanser for å lykkes med skalering av din bedrift - både i Norge og i utlandet. Vi har egne eksperter innen internasjonalisering, innovasjon, EU-finansiering, lånefinansiering og oppstart av bedrift.

  Har du en forretningsidé og ønsker å starte bedrift ? Ta gjerne kontakt med næringsapparatet i kommunen din eller en inkubator. Her finner du informasjon om etablererkursene i Innlandet fylke.

  Vi har lansert en ny søknadsløsning, og i den forbindelse kan innloggingen og søknadsinngangen være annerledes enn sist du logget deg på. Gå til Min side.

  Vår gjennomsnittlige saksbehandlingstid for søknader om finansiering er nå 40 dager. Store og kompliserte saker tar gjerne noe lengre tid å behandle enn mindre saker, og fullstendige saker med all nødvendig informasjon og vedlegg vil normalt ha kortere saksbehandlingstid enn mangelfulle søknader. Saksbehandlingstiden regnes fra søknaden blir registrert inn hos oss til den blir besluttet.

  Bli kontaktet av en rådgiver

  Fyll ut vårt kontaktskjema, og du vil bli kontaktet av noen som kan hjelpe deg videre.

  Innlandet