Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Næringslivsdelegasjon til India

  Indisk tempel
  Foto: Einar Aslaksen / ukjent / Equinor

  Sammen med næringsminister Jan Christian Vestre leder vi en næringslivsdelegasjon til India 8. – 10. februar. Vi oppfordrer bedrifter innenfor ren energi, sirkulærøkonomi og maritim industri til å melde seg på.

  India er en av verdens raskest voksende økonomier og forventes i løpet av 2023 å overta som verdens mest folkerike land. Det er store eksportmuligheter for norske selskaper innenfor de fleste sektorer der Norge har konkurransefortrinn og næringslivssamarbeidet er sterkt økende.

  Sentrale temaer for næringskonferansene i denne delegasjonen er samarbeid mellom Norge og India i den grønne omstillingen med fokus på:

  • Energiomstilling
  • Maritime næringer
  • Sirkulærøkonomi

  Nye kontakter og forretningsmuligheter

  Besøket er en unik mulighet for indiske og norske bedrifter til å knytte nye kontakter og oppdage nye forretnings- og investeringsmuligheter – gjennom plenumsmøter, en rekke bransjemøter og arrangementer.

  Finlands minister for utvikling og utenrikshandel, Ville Skinnari, planlegger å besøke India samtidig, ledsaget av finske selskaper. Derfor vil enkelte elementer i næringsprogrammet ha en nordisk tilnærming, og vil være åpne for norske, finske og indiske bedrifter.

  Programmet foregår i New Delhi 8. og 9. februar, og Mumbai 10. februar.

  Alle som ønsker å delta på næringskonferansen må melde seg på på forhånd. Påmeldingen avsluttes 1. februar 2023.

  Les mer om programmet og påmelding