Vil du ha de siste nyhetene fra Innovasjon Norge?
 • EN
 • Logg inn
 • Kurs og kompetanse

  Digitale reiselivskurs for landbruksvirksomheter er åpne for påmelding

  I en vanskelig periode ønsker Innovasjon Norge å bidra til økt kompetanseheving i reiselivsnæringen, mens vi alle venter på bedre tider. Derfor har noen av våre kurs blitt digitalisert, slik at du kan delta på kurs - uavhengig av hvor du sitter.

  Det er nå fem kurs som er rullet ut, med datoer forbeholdt bedrifter med tilknytning til landbruksnæringen.

  Det er satt tak for hvor mange deltagere hvert kurs kan ha, og det er også en begrensning om kun én påmelding per bedrift. Det er imidlertid mulig å ha med en kollega på kurset. Dette gis i så fall beskjed om til kursholder av den som har meldt seg på i vårt system.

  Årsaken er at vi ønsker at så mange bedrifter som mulig skal ha mulighet til å delta - samtidig som at vi har begrenset med plasser.

  Kursene er gratis - for deltakere fra hele landet.

  Bindende påmelding

  Dette er populære kurs og det kan bli stor pågang. Derfor er det viktig at en setter av tiden og prioriterer dette, om man først har fått plass. Merk også at det er bindende påmelding og vi forventer at deltakerne fullfører kurset når en har meldt seg på. Det bør være minst 10 påmeldte per kurs for gjennomføring.

  Etter påmelding vil man bli kontaktet av kursholder for praktisk informasjon og forberedelser. Kursene vil foregå på møteplattformen Whereby. Denne plattformen er webbasert og krever ingen nedlastning av programvare.

  Vi er svært takknemlige for tilbakemeldinger for å kunne forbedre tilbudet, og behovet er spesielt stort når vi nå prøver dette for første gang.
  Etter fullført kurs vil Innovasjon Norge sende ut en evaluering, som vi oppfordrer alle til å svare på!

  Kursbevis sendes deltagerne etter fullført kurs.