Hopp til hovedinnhold

Kurs og kompetanse for landbruk

Laptop og kaffekopp på et arbeidsbordFoto: Nick Morrison/Unsplash
Ønsker du å lære mer om hvordan du skaper verdier med utgangspunkt i landbruks- og reinbaserte næringer? Vi tilbyr et utvalg kurs og andre skreddersydde kompetansetiltak for deg og din bedrift.

Har du mål om å bli en vekstbedrift, men når ikke helt opp til kravene for vekstsatsingen? Da kan kanskje en mentor bistå deg med forretningsmessige grep for å hjelpe deg og din bedrift slik at du kommer dit. For deg som allerede har søkt eller er i gang med et vekstprosjekt kan du også ha god nytte av en mentor som kan gi deg forretningsmessige råd underveis i vekstfasen – ta i så fall kontakt med din kundeansvarlige.

Innovasjon Norge setter opp ulike kompetansehevende program for grupper av bedrifter, kunne dette være noe for deg ber vi deg ta en titt på våre sider for kurs og arrangement eller kontakte ditt regionskontor for mer informasjon.

Vi tilbyr en rekke kurs for reiselivsnæringen gjennom hele året, både digitalt og etter hvert igjen også med fysiske møter. Flere av kursene kan også være aktuelle for deg som driver innenfor lokalmat og drikke samt Inn på Tunet. Les mer om kurs vi tilbyr, hvordan melde seg på og aktuelle kursdatoer her. Representerer du en bransje- eller medlemsorganisasjon med landbruksmessig tilknytning kan vi sette opp egne kurs for ditt miljø, ta kontakt med ditt regionskontor.

Aktuelle tilbud gjennom virkemiddelapparatet for øvrig

Gjennom andre virkemiddelaktører finnes det flere kurs og kompetansehevende tiltak for deg som driver innenfor nye næringer i landbruket. Vi oppfordrer deg til å gå inn på statsforvalterens og fylkeskommunens nettsider for en oversikt over hva som tilbys i den enkelte region.


Kontaktpersoner

Publisert :
Sist oppdatert :