Hopp til hovedinnhold

Business Norway

Flytende havvindturbiner i vindfullt vær© Equinor
Innovasjon Norge fremmer norsk næringsliv internasjonalt gjennom en rekke digitale plattformer. Nå samler vi alle disse under en felles paraply: Business Norway.

Innovasjon Norge drifter flere digitale plattformer rettet mot et internasjonalt publikum, som en del av arbeidet med å øke norsk eksport, blant annet The Explorer, Norway Events og Invinor. Det er disse som nå samles under ett navn: Business Norway.

– Vi samler ressursene våre og sørger for at vi snakker med én stemme internasjonalt, sier leder for Innovasjon Norges markedsavdeling, Helene Friis.

Introduksjonen av Business Norway skjer gradvis i løpet av 2022 og 2023, i konteksten av Innovasjon Norges eksisterende arbeid for eksportfremme, inkludert programmene for «high potential opportunities».

– Business Norway vil fungere på samme måte som Visit Norway: et enkelt og forståelig merkenavn som internasjonale målgrupper kan forholde seg til. Driften av plattformen vil inngå som et nytt virkemiddel i det eksisterende oppdraget vi har med å fremme norsk eksport, sier Friis.

Alle eksporttjenester fra Innovasjon Norge til norske bedrifter ligger fortsatt samlet på innovasjonnorge.no.

Business Norway vil lanseres som et merkenavn på de eksisterende digitale plattformene til Innovasjon Norge, før innhold gradvis flyttes over til et eget nettsted. I tillegg kommer dedikerte kanaler på sosiale medier, primært LinkedIn.

– Dette er viktige ressurser for alle i «Team Norway» som jobber med å posisjonere Norge og norsk næringsliv i hele verden. Det gjelder ikke bare Innovasjon Norges utekontorer, men også ambassader, klynger og andre aktører, sier Friis.

Mer informasjon om Business Norway kommer i andre halvdel av 2022.

Publisert :
Sist oppdatert :