Tech Incubator (TINC) Silicon Valley

 GettyImages
GettyImages

Jobber du i en teknologisk oppstartsbedrift som kan dekke internasjonale markedsbehov? Bli med til verdens teknologi- og innovasjonshovedstad, Silicon Valley, for å validere ditt produkt, marked, forretningsmodell og potensiale for global skalering. 

Hvem kan delta?

TINC er rettet mot teknologibaserte oppstartsselskaper som har testet sine løsninger i hjemmemarkedet, kan vise til gode resultater og er klare for å lære om internasjonal skalering. Du vil bli utfordret av noen av USAs fremste eksperter på kommersialisering av teknologi, møte investorer, potensielle kunder og samarbeidspartnere.

Selskapet ditt må ha et produkt (minimum MP eller prototype), grunnleggende likviditet på plass og muligheten til å tilbringe fire uker i Silicon Valley. Programmet er nordisk, og du deltar sammen med andre nordiske selskaper.

Hva tilbyr vi?

Målet med programmet er at du skal få verktøy, innsikt, rådgivning og kunnskap om rask og kostnadseffektiv validering og vekst for ditt selskap.

Pitch-trening: Hvordan kommunisere din bedrift og løsning til forskjellige aktører på best mulig måte

Workshops: Jobbe med utfordringer for ditt selskap, og lære hvordan du kan styre selskapet for langsiktig rask vekst. Få validering av din teknologi og forretningsmodell i et av de mest konkurransedyktige markedene i verden. 

Mentoring: Ukentlige møter med mentorer og rådgivere som hjelper ditt selskap å akselerere og vokse.

Tilgang på et innovativt miljø: Du blir en del av vårt nettverk for nordiske selskaper og investorer på Nordic Innovation House, og en del av et dynamisk og inspirerende miljø i Silicon Valley - med verdensledende universiteter, teknologiselskaper og den største konsentrasjonen av risikokapital i verden.

Møte potensielle kunder, partnere og investorer: Delta på workshops, konferanser, møteplasser og nettverksaktiviteter, hvor du kan bygge verdifulle relasjoner med andre oppstartsselskaper og nøkkelpersoner i industrien.

Hva forventer vi av deg?

  • Selskapet ditt har globale vekstambisjoner og et sterkt team som kan oppnå suksess
  • Du er gründeren, daglig leder eller sitter i lederteamet til selskapet  
  • Du kan representere og ta avgjørelser på vegne av selskapet
  • Du er motivert for å tenke nytt og ønsker å utfordre måten selskapet jobber på 
  • Du lytter, lærer og er åpen for nye innspill for videre utvikling
  • Mye av programmet er knyttet til samarbeid med andre deltakerne, og det er viktig at du deltar på aktivitetene 

Når er neste TINC?

Kick off i Oslo: 5. og 6. september 2019
Program i Silicon Valley: 14. oktober - 8. november 2019

TINC gjennomføres i Silicon Valley to ganger i året, på våren og på høsten. Programmet går over en periode på fire uker.

Hva koster det?

Deltakeravgiften er på 25 000 kroner per person. Reise, opphold, forsikringer og måltider er ikke inkludert, og må dekkes av deltakerne.

Hva får du ut av det?

Det du lærer gjennom fire uker på TINC-programmet tilsvarer det du ville lært i løpet av to år hjemme i Norge.

Å delta på TINC er som å ta en MBA i entreprenørskap. Den personlige utviklingen og selskapets vekst i løpet av programmet er høyere og mer verdifull enn jeg noen gang kunne forestilt meg. Dette er den beste investeringen i tid og penger jeg noensinne har gjort!

Å søke på TINC er den beste avgjørelsen vi har gjort for vår startup. I løpet av fire uker fikk vi den perfekte kombinasjonen av inspirasjon, mentoring og markedsvalidering, i tillegg til å møte utrolig talentfulle og erfarne mennesker. Nå føler vi, mer enn noen gang, at vi har hva som skal til for å bygge en global og suksessfull bedrift.