Hopp til hovedinnhold

Skaleringsprogrammer

Fem kuler i rødt og grått henger ved siden av hverandre og den største slår inntil den ene for å illustrere bevegelse.© Innovasjon Norge/Try
Sett store ting i bevegelse! Innovasjon Norge tilbyr flere ulike skaleringsprogram for bedrifter i vekst. Av og til er det bare et lite dytt som skal til.

Hvem kan delta?

  • Er du en oppstartsbedrift med potensial til å skalere internasjonalt, og ønsker hjelp til å validere hvordan produkt og forretningsmodell treffer behov i markedet?
  • Eller er du en skaleringsbedrift med stort internasjonalt markedspotensial og ønsker hjelp til å rigge selskapet for videre vekst? Selskapet ditt har et salgbart produkt i markedet, et solid team og en etablert omsetning.

Da kan våre kompetanseprogrammer for skalering være relevant for deg og bedriften din!

Skaleringsprogrammene introduserer deg til mentorer, nettverk og metodikk som forbereder bedriften på å konkurrere i et internasjonalt marked. Mange av deltakerne har beskrevet at disse programmene har vært med på å forme deres fremtid.

Hva lærer du?

Målet er at alle skal komme godt i gang med å realisere sine vekstambisjoner og ha en konkret plan for videre vekst.

Du får

  • mentorordning: Alle deltakende bedrifter får hjelp en-til-en av internasjonale mentorer som følger deg opp over tid.
  • pitchtrening: Vi går igjennom hvordan bedriften best kan presentere seg overfor mulige kunder, partnere og investorer.
  • hjelp med forretningsmodellen: Vi gjennomgår forretningsmodellen, ser på posisjonering og salg.
  • skaleringskompetanse: Du får innsikt og opplæring i å rigge bedriften din for vekst.

Programmene består både av digitale og fysiske møter, og går over en periode på 6-12 måneder. Mer informasjon finner du på de enkelte programsidene.

Publisert :
Sist oppdatert :