Hopp til hovedinnhold

En av Norges mest attraktive arbeidsgivere

To ansatte i Innovasjon Norge jobber sammen© Astrid Waller
- Å være en attraktiv arbeidsgiver gir oss privilegiet å ansette de mest kompetente og motiverte medarbeiderne, sier Christina Sundheim, rekrutteringsansvarlig i Innovasjon Norge.
I flere år på rad har Innovasjon Norge ligget helt på topp eller høyt oppe på lister over de mest attraktive arbeidsgiverne for studenter og yrkesaktive.

Resultatene kommer blant annet fram i Karrierebarometeret, der merkantile studenter har svart på hvem som er de mest attraktive arbeidsgiverne for dem. Helt siden første gjennomføring av barometeret i 2012 har Innovasjon Norge ligget høyt oppe på listene, og vi har toppet den hele fem år på rad!

Offentlige aktører mer attraktive

En årlig undersøkelse av Universum blant tusenvis av yrkesaktive med økonomiutdannelse, viser også svært gode resultater. Innovasjon Norge er en attraktiv arbeidsgiver, og fire år på rad er vi stemt frem som den mest attraktive.

- Vi er takknemlige og stolte over å få topplasseringer og vil rette en stor takk til alle våre ansatte som gjør Innovasjon Norge til et så flott sted å jobbe, sier Christina Sundheim, rekrutteringsansvarlig i Innovasjon Norge.

Byrået bak undersøkelsen forteller at bank og offentlige aktører de siste årene har blitt mer og mer attraktive, spesielt blant de økonomiutdannede.

Et vennlig arbeidsmiljø

- Å være en attraktiv arbeidsgiver gir oss privilegiet å ansette de mest kompetente og motiverte medarbeiderne. Dette har selvfølgelig en direkte innvirkning på vår evne til å levere på Innovasjon Norges samfunnsoppdrag, som er å bidra til meningsfull verdiskaping over hele landet, sier Sundheim.

Et vennlig arbeidsmiljø, konkurransedyktig lønn, variasjon i arbeidsoppgaver og ledere som støtter deres utvikling trekkes frem som de viktigste faktorene når de økonomiutdannede skal velge et sted å jobbe. Bedriftenes samfunnsansvar og arbeid med likestilling rapporteres også som mer og mer viktig av den samlede massen respondenter i undersøkelsen.

Fakta

Publisert :
Sist oppdatert :