Hopp til hovedinnhold

En av Norges mest attraktive arbeidsgivere

To ansatte i Innovasjon Norge jobber sammen© Astrid Waller
- Å være en attraktiv arbeidsgiver gir oss privilegiet å ansette de mest kompetente og motiverte medarbeiderne, sier Christina Sundheim, rekrutteringsansvarlig i Innovasjon Norge.
I flere år på rad har Innovasjon Norge ligget helt på topp eller høyt oppe på lister over de mest attraktive arbeidsgiverne for studenter og yrkesaktive.

Resultatene kommer blant annet fram i Karrierebarometeret, der merkantile studenter har svart på hvem som er de mest attraktive arbeidsgiverne for dem. Helt siden første gjennomføring av studentundersøkelsen i 2012, har Innovasjon Norge ligget høyt oppe på listene, og vi har toppet den hele fem år på rad!

Undersøkelsen Karrierebarometeret kartlegger karrierevalg, arbeidsgivere, bransjer og traineeprogrammer, og gjennomføres av Evidente og KarriereStart.no.

Offentlige aktører mer attraktive

En årlig undersøkelse av Universum blant yrkesaktive innen næringsliv og økonomi, viser også svært gode resultater. Innovasjon Norge er en attraktiv arbeidsgiver, og i 2023 fikk vi nok en pallplassering.

- Å være i toppen bekrefter at vi har alle muligheter til å fortsette å bygge et godt Innovasjon Norge-team fremover. Det er gledelig både for våre ansatte og våre kunder, jubler Charlotte Renshusløkken, HR-direktør i Innovasjon Norge.

Den siste undersøkelsen viser at statlige og offentlige aktører er mer attraktive arbeidsplasser enn tidligere.

Et vennlig arbeidsmiljø

- Å tiltrekke oss og beholde dyktige medarbeidere er avgjørende for at Innovasjon Norge utvikler seg som virksomhet og evner å levere på sitt viktige samfunnsoppdrag, sier Renshusløkken.

Et vennlig arbeidsmiljø, konkurransedyktig lønn, variasjon i arbeidsoppgaver og ledere som støtter deres utvikling trekkes frem som de viktigste faktorene når de økonomiutdannede skal velge et sted å jobbe. Bedriftenes samfunnsansvar og arbeid med likestilling rapporteres også som mer og mer viktig av respondentene i undersøkelsen.

Les mer om hvordan vi jobber med mangfold, likestilling og inkludering i Innovasjon Norge.

Publisert :
Sist oppdatert :