Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • EMNY - Executive Marketing New York

  Skyskrapere i New York
  Har oppstartbedriften din hentet inn nok kapital fra salg eller investorer til å kunne skalere og satse på nye markeder? Da bør du bli med til New York og lære hvordan du får fart på skaleringen.Foto: Todd Quackenbush

  EMNY er et skaleringsprogram med mentorer som styrker og forbedrer bedriftens kompetanse før oppskalering i nye markeder. Vi følger hver bedrift individuelt over tid.

  Hvem kan delta?

  EMNY er et intensivt kompetanseprogram for oppstartbedrifter som har fått aksept i markedet, hentet inn nok kapital, og er klare for å satse og vokse i nye markeder.

  Hva tilbyr vi?

  I løpet av programmet lærer du hvordan du bør måle, fokusere og strukturere salgs- og markedsføringsinnsatsen i selskapet for å skalere. Gjennom felles seminarer og individuell oppfølging får du innsikt i metoder, egenskaper, verktøy og den innstillingen som kreves for at selskapet ditt kan vokse og konkurrere globalt. Du får også teste deg i møte med potensielle investorer, kunder og samarbeidspartnere, og får eksperthjelp fra noen av USAs fremste rådgivere innen markedsføring og salg.

   

  • Max Thomas er rådgiver for oppstart- og vekstbedrifter
   Max Thomas er rådgiver for oppstart- og vekstbedrifter på markedsinntreden og ekspansjon, inkludert forretningsmodeller, markedsføringsstrategi, digital analyse og forretningsutvikling. Max har bygget opp flere selskaper og har førstehåndskunnskap om flere bransjer som farmasi/bioteknologi, eiendom, konsumentprodukter og fintech.Private
  • Jen van der Meer er grunnlegger og administrerende direktør i Reason Street
   Jen van der Meer er grunnlegger og administrerende direktør i Reason Street, der hun hjelper selskaper og investorer med å finne riktige forretningsmodeller. Som tidligere Wall Street-analytiker og økonom har hun en datadrevet og kreativ tilnærming. Jen har også startet opp selskaper innenfor design, social data og health tech. Gen Nishino
  • George Blair Schriber er en merkevarestrateg med en karriere innen advertising, integrert markedsføring, digitalt design, bokutgivelse og journalistikk.
   George Blair Schriber er en merkevarestrateg med en karriere innen advertising, integrert markedsføring, digitalt design, bokutgivelse og journalistikk. Han er en talentfull høyre/venstre-tenker som brenner for å utforme merkevareideer. Fra egen konsulentvirksomhet har han kunder som Accenture, Facebook, Yale, Princeton og Innovasjon Norge.Private  Målet med programmet er å gjøre deg og bedriften din rigget for vekst, og du skal sitte igjen med konkrete og relevante mål for bedriften. Programmet er etterfulgt av månedlige videokonferanser som følger opp selskapets utvikling i seks måneder.

  Når er neste EMNY?

  EMNY gjennomføres i New York to ganger i året, på våren og på høsten.

  Neste program starter i midten av oktober 2022 og varer halvveis ut i 2023.

  NB: Dette programmet fylles opp raskt - vennligst søk i god tid for å få en sjanse til å bli valgt.

   

   

  Hva koster det?

  Deltakeravgiften er på 25 000 kroner per bedrift.

  Hva forventer vi av deg?

  • Selskapet har et skalerbart konsept
  • Selskapet kan dokumentere en stabil/gjentagende etterspørsel (product/market-fit)
  • Selskapet er i en vekstfase og ønsker å vokse internasjonalt
  • Selskapet har sikret finansiering for de nærmeste 6-12 månedene
  • Du kan representere og ta avgjørelser på vegne av selskapet
  • Du er motivert for å tenke nytt og ønsker å forbedre måten dere jobber på
  • Mye av programmet er knyttet til samarbeid med andre deltakerne, så det er viktig at du kan delta på samtlige programaktiviteter

  Hva får du ut av det?

  Dette programmet gir deg nye perspektiver, utfordrer din markedsmodell og skjerper både deg og din virksomhet. Det er det beste programmet jeg har deltatt på!
  Edgeir Vårdal Aksnes, CEO og medgründer i Tibber
  Det er et topp program hvis du vurderer global lansering. Det er hardt arbeid, men det var verdt hver time med sent kveldsarbeid.
  Marianne Haugland Hindsgaul, CEO og medgründer i Bubbly Group
  Når vi ser tilbake om fem år, tror jeg at læringen fra programmet vil skille seg ut som noe av det viktigste for utviklingen vår.
  Alexander Gjendem Gjørven, COO i Retyre

  Spørsmål om Entrepreneurial Marketing New York?