• EN
 • Logg inn
 • TINC (Tech Incubator) Silicon Valley

   GettyImages
  GettyImages

  Jobber du i en teknologisk oppstartbedrift som kan dekke behov i det internasjonale markedet? Bli med til Silicon Valley for å teste ditt produkt på det globale markedet.

  Hva tilbyr vi?

  Målet med programmet er at du skal få verktøy, innsikt, rådgivning og kunnskap om rask og kostnadseffektiv validering og vekst for ditt selskap.

  Pitch-trening: Hvordan kommunisere din bedrift og løsning til forskjellige aktører på best mulig måte.

  Workshops: Jobbe med utfordringer for selskapet ditt, og lære hvordan du kan styre selskapet for langsiktig rask vekst. Få validering av din teknologi og forretningsmodell i et av de mest konkurransedyktige markedene i verden. 

  Mentoring: Ukentlige møter med mentorer og rådgivere som hjelper selskapet ditt å akselerere og vokse.

  Tilgang på et innovativt miljø: Du blir en del av vårt nettverk for nordiske selskaper og investorer på Nordic Innovation House, og en del av et dynamisk og inspirerende miljø i Silicon Valley - med verdensledende universiteter, teknologiselskaper og den største konsentrasjonen av risikokapital i verden.

  Møte potensielle kunder, partnere og investorer: Delta på workshops, konferanser, møteplasser og nettverksaktiviteter, hvor du kan bygge verdifulle relasjoner med andre oppstartselskaper og nøkkelpersoner i industrien.

  Hvem kan delta?

  TINC (Tech Incubator) er rettet mot teknologibaserte oppstartselskaper som har testet sine løsninger i hjemmemarkedet, kan vise til gode resultater og er klare for å lære om internasjonal skalering. Du vil bli utfordret av noen av USAs fremste eksperter på kommersialisering av teknologi, møte investorer, potensielle kunder og samarbeidspartnere.

  Selskapet ditt må ha et produkt (minimum MP eller prototype), grunnleggende likviditet på plass og muligheten til å tilbringe fire uker i Silicon Valley. Programmet er nordisk, og du deltar sammen med andre nordiske selskaper.

  Når er neste TINC?

  Kick off i Oslo: 5. og 6. mars 2020
  Program i Silicon Valley: 27. april - 22. mai 2020

  TINC gjennomføres i Silicon Valley to ganger i året, på våren og på høsten. Programmet går over en periode på fire uker.

  Hva koster det?

  Deltakeravgiften er på 25 000 kroner pr person. Alle selskap må delta med minst to personer for å få maksimalt utbytte. Reise, opphold, forsikringer og måltider er ikke inkludert, og må dekkes av deltakerne.

   

  Hva forventer vi av deg?

  • Selskapet ditt har globale vekstambisjoner og et sterkt team som kan oppnå suksess
  • Du er gründeren, daglig leder eller sitter i lederteamet til selskapet  
  • Du kan representere og ta avgjørelser på vegne av selskapet
  • Du er motivert for å tenke nytt og ønsker å utfordre måten selskapet jobber på 
  • Du lytter, lærer og er åpen for innspill til videreutvikling
  • Mye av programmet er knyttet til samarbeid med andre deltakerne, og det er viktig at du deltar på aktivitetene 

  Hva får du ut av det?

   

  TINC ga oss både innsikt og inspirasjon vi trengte for å ekspandere i det amerikanske markedet. I tillegg inngikk vi endelige avtaler med kunder under oppholdet på Nordic Innovation House.

  Kim Humborstad, gründer og CGO i Zwipe 


  Å søke på TINC er den beste avgjørelsen vi har gjort for vår startup. I løpet av fire uker fikk vi den perfekte kombinasjonen av inspirasjon, mentoring og markedsvalidering, i tillegg til å møte utrolig talentfulle og erfarne mennesker. 

  Daniel Caetanya Fossum, CEO og medgründer i Mingl


  Her i Silicon Valley er det Oslo Innovation Week hver dag!

  Marie Mostad, medgründer og COO i Inzpire.me