• EN
 • Logg inn
 • TINC (Tech Incubator) Silicon Valley

   GettyImages
  GettyImages

  Jobber du i en teknologisk oppstartbedrift med ambisjoner om internasjonal vekst? Bli med til Silicon Valley for å teste og validere din forretningsmodell i verdens mest konkurranseutsatte teknologimarked.

  Hva tilbyr vi?

  Målet med programmet er at du skal få verktøy, innsikt, rådgivning og kunnskap om rask og kostnadseffektiv validering og vekst for ditt selskap. Du vil ha mulighet til å fokusere fullt på utvikling av ditt selskap og bli utfordret av noen av USAs fremste eksperter på teknologi og skalering. 

  Pitch-trening: Hvordan kommunisere din bedrift og løsning til forskjellige aktører på best mulig måte.

  Workshops: Jobbe med utfordringer for selskapet ditt, og lære hvordan du kan styre selskapet for langsiktig, rask vekst. Få validering av din teknologi og forretningsmodell i et av de mest konkurransedyktige markedene i verden. 

  Mentoring: Ukentlige møter med mentorer og rådgivere som hjelper selskapet ditt å akselerere og vokse. 

   

  • Sean Percival, markedsføringsekspert og investor. Vekstmentor på TINC-programmet. Han hjelper gründerne med å måle utviklingen av selskapet for å skalere. Han har jobbet med tusenvis av startups gjennom anerkjente programmer som "500 Startups" og "Katapult Accelerator". Private
   Sean Percival, markedsføringsekspert og investor. Vekstmentor på TINC-programmet.
   Han hjelper gründerne med å måle utviklingen av selskapet for å skalere. Han har jobbet med tusenvis av startups gjennom anerkjente programmer som "500 Startups" og "Katapult Accelerator".
   Private
  • Han Jin, medgründer og administrerende direktør i Lucid. På TINC jobber han med deltakerne på deres forretningsmodeller, kanaler og strategier for finansiering. Han er overbevist om at nordiske gründere, som har stor drivkraft og tar i bruk de riktige verktøyene, kan bli like suksessrike som enhver amerikansk gründer. Lucid
   Han Jin, medgründer og administrerende direktør i Lucid. På TINC jobber han med deltakerne på deres forretningsmodeller, kanaler og strategier for finansiering.
   Han er overbevist om at nordiske gründere, som har stor drivkraft og tar i bruk de riktige verktøyene, kan bli like suksessrike som enhver amerikansk gründer.
   Lucid
  • Julie Hanna, seriegründer og teknolog. Partner i Obvious Ventures, rådgiver for (Google) X og styreleder i Kiva, verdens største crowdfundingselskap for globale gründere. Mentor og rådgiver for TINC siden 2012. Her inspirerer hun økosystemer for innovasjon og entreprenørskap til å tenke nytt om tekniske rammebetingelser, kulturelle holdninger og egen driv. Ingrid Odlen
   Julie Hanna, seriegründer og teknolog. Partner i Obvious Ventures, rådgiver for (Google) X og styreleder i Kiva, verdens største crowdfundingselskap for globale gründere. Mentor og rådgiver for TINC siden 2012. Her inspirerer hun økosystemer for innovasjon og entreprenørskap til å tenke nytt om tekniske rammebetingelser, kulturelle holdninger og egen driv.Ingrid Odlen

   

  Se hele TINC-teamet

   

  Tilgang på et innovativt miljø: Du blir en del av vårt nettverk for nordiske selskaper og investorer på Nordic Innovation House, og en del av et dynamisk og inspirerende miljø i Silicon Valley - med verdensledende universiteter, teknologiselskaper og den største konsentrasjonen av risikokapital i verden.

  Møte potensielle kunder, partnere og investorer: Delta på workshops, konferanser, møteplasser og nettverksaktiviteter, hvor du kan bygge verdifulle relasjoner med andre oppstartselskaper og nøkkelpersoner i industrien.

  Hvem kan delta?

  TINC er rettet mot nordiske teknologibaserte oppstartselskaper som har testet sine løsninger i hjemmemarkedet, kan vise til gode resultater og er klare for å lære om internasjonal skalering. Du vil bli utfordret av noen av USAs fremste eksperter på kommersialisering av teknologi, møte investorer, potensielle kunder og samarbeidspartnere.

  Selskapet ditt må ha et produkt (MVP eller prototype), grunnleggende likviditet på plass og muligheten til å tilbringe fire uker i Silicon Valley. Programmet er nordisk, og du deltar sammen med andre nordiske selskaper.

  Når er neste TINC?

  Dato for nytt program vil annonseres snarlig.

  TINC gjennomføres i Silicon Valley to ganger i året, på våren og på høsten. Programmet går over en periode på fire uker med oppfølging over en seksmåneders periode etterpå. 

  Hva koster det?

  Deltakeravgiften er på 25 000 kroner pr person. Alle selskap må delta med minst to personer for å få maksimalt utbytte. Dette dekker

  • 2-dagers kick-off i Oslo rundt en måned før programstart
  • 4 uker med seminarer, workshops, mentormøter og aktiviteter i Silicon Valley. 
  • 6 måneder med oppfølging i etterkant av program. 

  Reise, opphold, forsikringer og måltider er ikke inkludert, og må dekkes av deltakerne.

  Hva forventer vi av deg?

  • Selskapet ditt har globale vekstambisjoner og et sterkt team som kan oppnå suksess.
  • Du er gründeren, daglig leder eller sitter i lederteamet til selskapet.  
  • Du kan representere og ta avgjørelser på vegne av selskapet.
  • Du er motivert for å tenke nytt og ønsker å utfordre måten selskapet jobber på.
  • Du lytter, lærer og er åpen for innspill til videreutvikling.
  • Mye av programmet er knyttet til samarbeid med andre deltakerne, og det er viktig at du deltar på aktivitetene .

   

  Hva får du ut av det?

   TINC bidro til at vi kunne ta de riktige valgene når det gjaldt markedet, brukere og hva selskapet trengte for å virkelig lykkes.

  Johan Brand, medgründer og tidligere CEO i Kahoot


  TINC ga oss både innsikt og inspirasjon vi trengte for å ekspandere i det amerikanske markedet. I tillegg inngikk vi endelige avtaler med kunder
  under oppholdet på Nordic Innovation House.

  Kim Humborstad, gründer og CGO i Zwipe 


  Å søke på TINC er den beste avgjørelsen vi har gjort for vår startup. I løpet av fire uker fikk vi den perfekte kombinasjonen av inspirasjon, mentoring og markedsvalidering, i tillegg til å møte utrolig talentfulle og erfarne mennesker. 

  Daniel Caetanya Fossum, CEO og medgründer i Mingl


  Her i Silicon Valley er det Oslo Innovation Week hver dag!

  Marie Mostad, medgründer og COO i Inzpire.me