• EN
 • Logg inn
 • TINC (Tech Incubator) Silicon Valley

   GettyImages
  GettyImages

  Jobber du i en teknologisk oppstartsbedrift med ambisjoner om internasjonal vekst? Bli med på TINC Silicon Valley for å teste og validere din forretningsmodell i verdens mest konkurranseutsatte teknologimarked.

  Søk på TINC høsten 2021 - vi bringer Silicon Valley til deg og deg til Silicon Valley!

  Så langt har 175 nordiske teknologiselskaper deltatt på våre 19 TINC-programmer. Nå er det kanskje din tur?

  På TINC samles lovende nordiske startups og mentorer i verdensklasse. Mentorene fra Silicon Valley er eksperter innen risikovillig kapital, markedsføring, salg og skalering - og de kjenner Norden godt. Du vil også møte likesinnede gründere som har oppnådd suksess i USA.

  TINC høsten 2021 vil bli en hybrid med tre uker digitalt i oktober og en uke i Siliocn Valley i november (med forbehold om reisebegrensninger og andre potensielle koronarestriksjoner).

  Selskaper som søker om å delta går gjennom en utvelgelsesprosess, som blant annet består av intervjuer med vårt Silicon Valley-team og lokale mentorer. For mer informasjon, kontakt Åse Pettersen Bailey i Innovation Norway San Francisco & Silicon Valley.

  Hva tilbyr vi?

  Målet med programmet er at du skal få verktøy, innsikt, rådgivning og kunnskap om rask og kostnadseffektiv validering og vekst for selskapet ditt.

  Du vil bli utfordret av noen av USAs fremste eksperter på kommersialisering av teknologi, og får tilgang til vårt lokale nettverk i et dynamisk og inspirerende miljø i Silicon Valley - med verdensledende universiteter, teknologiselskaper og den største konsentrasjonen av risikokapital i verden.

  Vi hjelper deg å bygge verdifulle relasjoner med andre oppstartselskaper og nøkkelpersoner i industrien.

  Pitch-trening: Hvordan kommunisere bedriften og løsningen din til forskjellige aktører på best mulig måte.

  Workshops: Jobbe med utfordringer for selskapet ditt, og lære hvordan du kan styre selskapet for langsiktig og rask vekst. Få validering av teknologien og forretningsmodellen din i et av de mest konkurransedyktige markedene i verden. 

  Mentoring: Ukentlige møter med mentorer og rådgivere som hjelper selskapet ditt å akselerere og vokse. 

   

  • Sean Percival, markedsføringsekspert og investor. Vekstmentor på TINC-programmet. Han hjelper gründerne med å måle utviklingen av selskapet for å skalere. Han har jobbet med tusenvis av startups gjennom anerkjente programmer som "500 Startups" og "Katapult Accelerator". Private
   Sean Percival, markedsføringsekspert og investor. Vekstmentor på TINC-programmet.
   Han hjelper gründerne med å måle utviklingen av selskapet for å skalere. Han har jobbet med tusenvis av startups gjennom anerkjente programmer som "500 Startups" og "Katapult Accelerator".
   Private
  • Han Jin, medgründer og administrerende direktør i Lucid. På TINC jobber han med deltakerne på deres forretningsmodeller, kanaler og strategier for finansiering. Han er overbevist om at nordiske gründere, som har stor drivkraft og tar i bruk de riktige verktøyene, kan bli like suksessrike som enhver amerikansk gründer. Lucid
   Han Jin, medgründer og administrerende direktør i Lucid. På TINC jobber han med deltakerne på deres forretningsmodeller, kanaler og strategier for finansiering.
   Han er overbevist om at nordiske gründere, som har stor drivkraft og tar i bruk de riktige verktøyene, kan bli like suksessrike som enhver amerikansk gründer.
   Lucid
  • Julie Hanna, seriegründer og teknolog. Partner i Obvious Ventures, rådgiver for (Google) X og styreleder i Kiva, verdens største crowdfundingselskap for globale gründere. Mentor og rådgiver for TINC siden 2012. Her inspirerer hun økosystemer for innovasjon og entreprenørskap til å tenke nytt om tekniske rammebetingelser, kulturelle holdninger og egen driv. Ingrid Odlen
   Julie Hanna, seriegründer og teknolog. Partner i Obvious Ventures, rådgiver for (Google) X og styreleder i Kiva, verdens største crowdfundingselskap for globale gründere. Mentor og rådgiver for TINC siden 2012. Her inspirerer hun økosystemer for innovasjon og entreprenørskap til å tenke nytt om tekniske rammebetingelser, kulturelle holdninger og egen driv.Ingrid Odlen

  Se hele TINC-teamet

   

  Hvem kan delta?

  TINC er rettet mot nordiske teknologibaserte oppstartselskaper som har testet løsningene sine i hjemmemarkedet, kan vise til gode resultater og er klare for å lære om internasjonal skalering. 

  Selskapet ditt må ha et produkt (MVP eller prototype), grunnleggende likviditet på plass og muligheten til å ta fire uker med program på kveldstid. Programmet er nordisk, og du deltar sammen med andre nordiske selskaper.

  Viktige datoer for neste TINC?

  • Søknadsfrist: 31. august
  • Intervjuer og utvalg: Starter 20 august, søk tidlig!
  • Digitalt program: 11.-29. oktober
  • En uke i Silicon Valley: 5.-12. november*
  • Demo Day: 10. november
  • Valgfri uke i Silicon Valley: 15.-19. november*

  * Med forbehold reisebegrensninger og andre potensielle koronarestriksjoner.

   

   

  Hva koster det?

  Deltakeravgiften er på 40 000 kroner per selskap for opptil to-tre personer, og mulighet for andre teammedlemmer til å være med på alle en-til-en møter og tilgang til innspilte workshops. Alle selskap bør delta med minst to personer for å få maksimalt utbytte. Deltakeravgiften dekker fire uker med workshops, mentormøter og aktiviteter og seks måneder med oppfølging i etterkant av programmet. 

  Hva forventer vi av deg?

  • Selskapet ditt har globale vekstambisjoner og et sterkt team som kan oppnå suksess.
  • Du er gründeren, daglig leder eller sitter i lederteamet til selskapet.  
  • Du kan representere og ta avgjørelser på vegne av selskapet.
  • Du er motivert for å tenke nytt og ønsker å utfordre måten selskapet jobber på.
  • Du lytter, lærer og er åpen for innspill til videreutvikling.
  • Mye av programmet er knyttet til samarbeid med andre deltakerne, og det er viktig at du deltar på aktivitetene.

  Hva får du ut av det?

   TINC bidro til at vi kunne ta de riktige valgene når det gjaldt markedet, brukere og hva selskapet trengte for å virkelig lykkes.

  Johan Brand, medgründer og tidligere CEO i Kahoot


  TINC ga oss både innsikt og inspirasjon vi trengte for å ekspandere i det amerikanske markedet. I tillegg inngikk vi endelige avtaler med kunder
  under oppholdet på Nordic Innovation House.

  Kim Humborstad, gründer og CGO i Zwipe 


  Å søke på TINC er den beste avgjørelsen vi har gjort for vår startup. I løpet av fire uker fikk vi den perfekte kombinasjonen av inspirasjon, mentoring og markedsvalidering, i tillegg til å møte utrolig talentfulle og erfarne mennesker. 

  Daniel Caetanya Fossum, CEO og medgründer i Mingl


  Her i Silicon Valley er det Oslo Innovation Week hver dag!

  Marie Mostad, medgründer og COO i Inzpire.me

   

  Spørsmål om TINC?

  Åse Pettersen Bailey
  Program Manager Tech Incubator (TINC). Industry Specialist ITC & Health.
  Mob: +1 6504301314
  E-post: ase.pettersen.bailey@innovasjonnorge.no