Hopp til hovedinnhold

Innovasjon Norge er blant landets mest attraktive arbeidsgivere

To kvinner med blomster og diplom© Martin Suarez, Whydentify.
Charlotte Renshusløkken og Hilde Opdal mottok beviset på årets tredjeplass.
Innovasjon Norge tar tredjeplassen blant de mest attraktive arbeidsplassene for økonomer. Det viser den årlige undersøkelsen fra Universum.

Bare Equinor og DNB ligger foran Innovasjon Norge på oversikten. Dermed tar selskapet et skritt opp fra fjerdeplassen i fjorårets undersøkelse. Bak Innovasjon Norge følger Sparebank 1, Google, Aker Solutions, Forsvaret, PwC, Skatteetaten og Kongsberg gruppen.
Sammenlignet med tidligere viser årets undersøkelse at statlige og offentlige virksomheter er blitt noe mer attraktive.

Helt i toppen med de store aktørene

Charlotte Renshusløkken, HR-direktør i Innovasjon Norge mener årets plassering bekrefter at Innovasjon Norge er en svært ettertraktet arbeidsplass, i sterk konkurranse med betydelig større og svært solide aktører i norsk arbeidsliv.
- Å tiltrekke oss og beholde dyktige medarbeidere er avgjørende for at Innovasjon Norge utvikler seg som virksomhet og evner å levere på sitt viktige samfunnsoppdrag. At vi plasserer oss blant topp tre i denne kategorien bekrefter at vi har alle muligheter til å fortsette å bygge et godt Innovasjon Norge-team fremover. Det er gledelig både for våre kunder og våre ansatte!

Om undersøkelsen:

Universum er et globalt byrå som kartlegger arbeidsgiveres attraktivitet i femti land. Undersøkelsen i 2023 ble foretatt fra mai til august og består av intervjuer med yrkesaktive med høyere utdanning. Den omfatter svar fra 8400 yrkesaktive, 2642 av dem er økonomer.

Bilde av : Helle Øverbye
Helle Øverbye
Divisjonsdirektør
Publisert :
Sist oppdatert :