Hopp til hovedinnhold

TINC - Tech Incubator Silicon Valley

Dame som står med armene i kors og smilerFoto: GettyImages
Skaleringsprogrammet TINC hjelper teknologiselskaper med å finne potensialet sitt for rask og langvarig global vekst.
Jobber du i en teknologisk oppstartsbedrift med ambisjoner om global vekst? Da er TINC noe for deg.

På TINC samles lovende nordiske startups og mentorer i verdensklasse. Mentorene fra Silicon Valley er eksperter innen risikovillig kapital, markedsføring, salg og skalering - og de kjenner Norden godt. Du vil også møte likesinnede gründere som har oppnådd suksess i USA.

TINC høsten 2023 er et hybridprogram med fire uker digitalt på kveldstid i oktober/november og en uke i Silicon Valley i november.

TINC er fantastisk for selskaper som ønsker å skalere. Det gir deg verktøy, nettverk og gode mentorer. Jeg anbefaler programmet på det sterkeste.
Marte Rostrup Hofset, CCO i EVOY

Hvem kan delta?

TINC er rettet mot nordiske teknologibaserte oppstartselskaper som har testet løsningene sine i hjemmemarkedet, kan vise til gode resultater og er klare for å validere potnsialet for global skalering.

Selskapet ditt må ha et produkt (minimum MVP eller prototype), grunnleggende likviditet på plass og muligheten til å ta fire uker med program digitalt på kveldstid og en uke on-site i Silicon Valley. Programmet er nordisk, og du deltar sammen med andre nordiske selskaper.

Selskaper som søker om å delta går gjennom en utvelgelsesprosess, som blant annet består av intervjuer med vårt Silicon Valley-team og lokale mentorer. For mer informasjon, kontakt Åse Pettersen Bailey i Innovation Norway San Francisco & Silicon Valley.

Hva tilbyr vi?

TINC er et anerkjent skaleringsprogram som hjelper teknologiselskaper å finne sitt potensial for rask og langvarig global vekst, og muligheter i et av de mest kompetente teknologimiljøer i verden. Programmet kan forme en bedrifts vesktreise og fremtid

Målet med programmet er at du skal få innsikt, rådgivning og kunnskap om rask og kostnadseffektiv validering og vekst for selskapet ditt.

Du vil bli utfordret av eksperter i Silicon Valley på oppbygging og skalering av teknologiselskaper. Du får tilgang til vårt lokale nettverk i et dynamisk og inspirerende miljø i Silicon Valley, med verdensledende universiteter, teknologiselskaper og den største konsentrasjonen av risikokapital i verden.

Vi hjelper deg å bygge verdifulle relasjoner med andre oppstartselskaper og nøkkelpersoner i industrien. Du bør ha et ønske om å lære Silicon Valleys tankesett, og hvordan man bygger gode og fremtidige relasjoner.

Pitchtrening

Hvordan kommunisere bedriften og verdiforslaget ditt til forskjellige aktører på best mulig måte.

Workshops

Jobbe med utfordringer for selskapet ditt, og lære hvordan du kan styre selskapet for langsiktig og rask vekst. Få validering av produkt-/markedstilpasningen og forretningsmodellen din, samt potensialet for global skalering i verdens mest konkurransedyktige oppstartsmiljø.

Mentoring

Ukentlige møter med mentorer og rådgivere som hjelper selskapet ditt å akselerere og vokse ved hjelp av skaleringsmetodikk. Se hele TINC-teamet

Viktige datoer for TINC

 • Søknadsfristen er 20. august
 • Intervjuer og utvelgelse fra 28. august
 • Kick-off: TBD
 • Digitalt program: 9. oktober-3. november
 • En uke i Silicon Valley: 6.-10. november
 • Demo Day: 8. november
 • Valgfri uke i Silicon Valley: 13.-17. november

Hva koster det?

Deltakeravgiften er på 4500 US dollar per selskap for opptil to-tre personer, og mulighet for andre teammedlemmer til å være med på alle en-til-en møter og tilgang til innspilte workshops. Alle selskaper bør delta med minst to personer for å få maksimalt utbytte. Deltakeravgiften dekker fire uker med workshops, mentormøter og aktiviteter digitalt, en uke med program i Siliocn Valley og seks måneder med oppfølging i etterkant av programmet.

*Reise, opphold og forsikringer er ikke inkludert i deltakeravgiften og må dekkes av hver deltaker.

Hva forventer vi av deg?

 • Selskapet ditt har globale vekstambisjoner og et sterkt team som kan oppnå suksess.
 • Du er gründeren, daglig leder eller sitter i lederteamet til selskapet.
 • Du kan representere og ta avgjørelser på vegne av selskapet.
 • Du er motivert for å tenke nytt og ønsker å utfordre måten selskapet jobber på.
 • Du lytter, lærer og er åpen for innspill til videreutvikling.
 • Mye av programmet er knyttet til samarbeid med andre deltakerne, og det er viktig at du deltar på aktivitetene.

Les hva tidligere deltagere har opplevd i artikkelen "Gründerdrømmen" i E24.

Spørsmål om TINC? Ta kontakt med:

Bilde av : Åse Pettersen Bailey
Åse Pettersen Bailey
Programleder TINC
Publisert :
Sist oppdatert :