Hopp til hovedinnhold

EMNY - Executive Marketing New York

Skyskrapere i New York© Todd Quackenbush
Skaleringsprogrammet EMNY tilbyr mentorer som styrker og forbedrer bedriftens kompetanse før oppskalering i nye markeder.
Driver du et selskap med enormt potensial? Har du ambisjoner om å vokse raskt? EMNY får fart på veksten gjennom strategisk fokus og målrettet skalering. Gjennom programmet får du tilgang til noen av de beste mentorene og ekspertene i New York. Søk om å bli med våren 2024.

Hvem kan delta?

EMNY er et intensivt skaleringsprogram for selskaper med et stort potensial og som er ivrige etter å skille seg ut i mengden. Dere har et produkt eller en tjeneste som markedet etterspør, og er klare til å ta grep og gjøre prioriteringer for at virksomheten skal vokse, og inntjeningen og selskapsverdien øke.

Vi forventer at deltakerne har en aktiv rolle i selskapet sitt, og kan ta beslutninger om å iverksette og gjennomføre tiltak. Har du et skarpt fokus på rask global skalering, og er klar for å konkurrere internasjonalt og vinne? Søk om å få bli med på EMNY!

Hva tilbyr vi?

Du vil lære metodikk for å identifisere og velge ut de vekstfaktorene som har størst betydning for bedriften din. Du vil få tilgang til flere verdensledende fageksperter i New York som kan hjelpe deg innen kommersiell vekst. Gjennom 1:1-samtaler med disse kommer du fram til hvilke forbedringer som bør gjøres og hvordan gjennomføre dem. Du vil også få tilgang til et nettverk av likesinnede entreprenører, ledere og gründere som prøver å oppnå det samme som deg.

Dette programmet gir deg nye perspektiver og utfordrer markedsmodellen, som skjerper både deg og virksomheten din. Dette er det beste programmet jeg noen gang har deltatt på!
Edgeir Vårdal Aksnes, CEO og medgründer i Tibber

Når er neste EMNY?

EMNY er et 5-måneders program som blir avholdt to ganger i året, med start i februar og september.

Det neste programmet starter 1. februar 2024, og begynner med en fysisk kickoff-dag i Oslo. Resten av programmet foregår digitalt frem til 30. juni.

Alle deltakere får muligheten til å delta på et eksklusivt EMNY-arrangement i New York i april 2024.

Opptaket er åpent og løpende, men stenger 15. januar 2024.

NB! Dette programmet fylles fort opp, så ikke nøl med å søke. Det øker sjansen for å få plass. En intervjuprosess vil kartlegge om det er riktig timing for bedriften din å delta, ut fra hvor dere på vekstreisen og tilgjengelige ressurser.

Hvor mye tid vil det ta?

Vi pleier å si at tiden du bruker på EMNY er "NET-tid", som betyr «No extra time». Med det mener vi at arbeidet du legger ned i EMNY, er tid og arbeid du allikevel ville gjort for å øke verdien til selskapet ditt og gjøre det mer konkurransedyktig.

Hva koster det?

Deltageravgiften er $5.000 USD per selskap. Alle, eller noen utvalgte i selskapet, kan delta i møter og få tilgang til EMNY-materiell. Dere får også eksklusiv tilgang til EMNY-hjemmesiden og nettverket vårt - også etter at programmet er avsluttet.

Hva er inkludert i prisen?

  • Tilgang til EMNYs videoer, presentasjoner, rammeverk, verktøy og annet læringsmateriell.
  • 1:1-møter med en relevant og erfaren ekspert.
  • En dedikert programansvarlig som støtter deg gjennom hele programmet.
  • Et økosystem av likesinnede og et alumninettverk med høye ambisjoner.
  • Jevnlige videokonferanser med resten av deltagerne.
  • Invitasjon til et årlig EMNY-alumniarrangement i New York.

Les artikkelen: På trappene av internasjonal suksess

Spørsmål om EMNY? Ta kontakt med:

Profilbilde av Ola Forsstrom-Olsson
Ola Forsstrom-Olsson
Seniorrådgiver
Publisert :
Sist oppdatert :