Hopp til hovedinnhold

TEA - Tech City Executive Accelerator London

deler av London Eye og Big BenFoto: Erik Lundqvist
Bruker du ny og innovativ teknologi som AI og IoT for å endre måten vi jobber og lever på? Jobber du i en teknologisk vekstbedrift med ambisjoner og potensial for rask internasjonal vekst? Søk om å bli med på TEA våren 2024.

På TEA-programmet deltar du sammen med andre norske selskaper med globale vekstambisjoner, og kommer tett på ledende teknologibedrifter -og miljøer fra hele verden som jobber med å skalere i det internasjonale markedet.

Hvem kan delta?

TEA er rettet mot teknologibaserte vekstbedrifter innen AI (kunstig intelligens) og IoT (tingenes internett) som har utviklet et produkt eller en løsning med stort internasjonalt markedspotensial.

Selskapet bør

  • ha et produkt eller løsning som er ferdig utviklet og har oppnådd aksept i markedet (product-ready)
  • ha hentet ekstern kapital eller i prosess med å hente ekstern kapital (funding-ready)
  • ha utviklet en kommersiell modell som er inntektsbringende i 2023, gjerne også internasjonalt (revenue-generating)
  • være software-basert eller ha en datadrevet forretningsmodell, inkludert plattformbaserte forretningsmodeller (B2B, data-driven and platform business model)
  • ha et sterkt team og et ønske om å være i London/globale tech-økosystemer, og å bruke nettverket og mulighetene programmet gir til å finne nye kunder og samarbeidspartnere
  • melde på en person med en sentral rolle i selskapet som kan ta avgjørelser på vegne av bedriften

Hva tilbyr vi?

Du får innsikt i hvordan du utvikler og posisjonerer selskapet ditt for vekst, og hvordan du skaper en bedriftskultur som kan gi økt innovasjon i selskapet.

Målet med programmet er at du skal få verktøy, rådgivning, nettverk og kunnskap som kan hjelpe deg med strategisk posisjonering og øke veksttakten for internasjonal skalering. Du blir utfordret av eksperter på businessmodulering og pitching, og får møte investorer, potensielle kunder og samarbeidspartnere.

Når er neste TEA?

TEA går over en periode på seks måneder med samlinger i London, Oslo og digitalt. Følg med her - datoer for våren 2024 kommer.

Hva koster det?

Pris for deltakelse er NOK 65 000.

Kontaktpersoner

For mer informasjon kontakt Hilde Hukkelberg, Sinead Mc Clafferty L’Orange eller Jørgen Skogan ved Innovasjon Norge sitt kontor i London.

Publisert :
Sist oppdatert :