Tech City Executive Accelerator (TEA) London

 Erik Lundqvist
Erik Lundqvist

Bli med til et av verdens fremste miljøer for teknologi og idéutvikling på inkubatoren Level 39 i London. Her blir du og ditt selskap utfordret til å tenke nytt og utvikle en offensiv vekststrategi.

Hvem kan delta?

Programmet er for norske teknologiselskaper med ambisjoner om og potensiale for internasjonal vekst.

Hva lærer du?

Tech Executive Accelerator har blitt utviklet i tett dialog med vekstbedrifter som bruker ny og innovativ teknologi som IOT og AI for å utfordre og utvikle måten vi jobber og lever på. Programmet foregår i fintech-inkubatoren Level 39 i London, hvor medlemmene vil få tilgang til egne kontorplasser.

Deltakerne får sitte tett på og bli koblet med ledende teknologibedrifter fra hele verden, som jobber med å skalere i det internasjonale markedet. Du vil lære om internasjonal satsing, skalering og vekst, og hvordan du utvikler en bedriftskultur som kan bidra til økt innovasjon i selskapet.

Programmet består av tre samlinger i en seks måneders periode, hvor hver av samlingene varer i tre dager. Programmet gir også selskapene mulighet til å låne en kontorplass hos Level 39 i hele perioden. 

Dette legger vi vekt på

Vi ser etter teknologiske vekstbedrifter med produkter og løsninger som har potensiale for skalering i internasjonale markedet. Produktet eller løsningen må være ferdig utviklet og ha oppnådd aksept i markedet. Du må ha et ønske om å være i London og unytte det nettverket og de mulighetene programmet gir til å finne nye kunder og samarbeidspartnere. Det er viktig at deltakerne har en sentral rolle i og kan ta avgjørelser på vegne av selskapet.

Slik søker du

Programmet foregår i perioden september til mars. Prisen dekker alle programaktiviteter og kontorplass på Level 39. Deltakerne må selv dekke utgifter til transport, overnatting, forsikringer og måltider.

Kontakt

Hvis du har spørsmål om programmet ta gjerne kontakt med TEA@innovationnorway.no