Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Tech City Executive Accelerator (TEA) London

  deler av London Eye og Big Ben
  Foto: Erik Lundqvist

  Jobber du i en teknologisk vekstbedrift med ambisjoner og potensiale for internasjonal vekst? Bruker du ny og innovativ teknologi som AI og IoT for å endre måten vi jobber og lever på? Bli med til London og et av verdens fremste miljøer på dette.

  Her får du sitte tett på og bli koblet med ledende teknologibedrifter fra hele verden som jobber med å skalere i det internasjonale markedet. Du får innsikt i hvordan du utvikler og posisjonerer selskapet ditt for vekst, og hvordan du skaper en bedriftskultur som kan gi økt innovasjon i selskapet. På TEA-programmet deltar du sammen med andre norske selskaper som har høye vekstambisjoner.

  Hva tilbyr vi?

  Målet med programmet er at du skal få verktøy, innsikt, rådgivning og kunnskap om internasjonal skalering. Du får mulighet til å teste ditt konsept mot et krevende internasjonalt publikum og knytte kontakter innenfor finansiering, markedsføring og produktutvikling.

  Tilgang på et innovativt miljø på inkubatoren Level39: Du blir en del av vårt nettverk og miljø på Level39. Det er et av verdens fremste teknologiske samfunn med 1250 ledere innen cybersecurity, fintech og retail tech. Ditt selskap får mulighet til å låne en kontorplass hos Level39 hele programperioden.

  Møte potensielle kunder, partnere og investorer: Delta på workshops, konferanser, møteplasser og nettverksaktiviteter, hvor du kan bygge verdifulle relasjoner med andre selskaper og nøkkelpersoner i industrien.

  Hvem kan delta?

  TEA er rettet mot teknologibaserte vekstselskaper innen AI (kunstig intelligens) og IoT (tingenes internett) som har utviklet et produkt eller konsept med stort internasjonalt markedspotensial. Du blir utfordret av eksperter på businessmodulering og pitching, og får møte investorer, potensielle kunder og samarbeidspartnere.

  Når er neste TEA?

  TEA går over en periode på seks måneder med samlinger i London.

  Vi kommer tilbake med mer informasjon.

  Hva koster det?

  Prisen for TEA annonseres så snart programmet er klart.

  Hva forventer vi av deg?

  • Du har en teknologisk vekstbedrift innen AI og IoT med produkter og løsninger som har potensiale for skalering i internasjonale markeder
  • Selskapet har et sterkt team og det som kreves for å oppnå suksess
  • Produktet eller løsningen må være ferdig utviklet og ha oppnådd aksept i markedet
  • Du må ha et ønske om å være i London, og å bruke nettverket og de mulighetene programmet gir til å finne nye kunder og samarbeidspartnere.
  • Du har en sentral rolle i selskapet og kan ta avgjørelser på vegne av bedriften

  Hva får du ut av det?


  TEA er en kjempemulighet for oss til å utvide nettverket vårt, lære av de andre norske selskapene som er her
  og teste produktene våre på en internasjonal scene. London er jo teknologihovedstaden i Europa!

  Tor-Håkon Hellebostad, medgründer i Globus.ai

  Spørsmål om TEA?

  Ta kontakt med oss på TEA@innovationnorway.no