Vil du ha de siste nyhetene fra Innovasjon Norge?
 • EN
 • Logg inn
 • GettyImages

  Innovasjon Norges kontor i København følger koronasitasjonen nøye og er oppdatert på danske myndigheter og næringslivets respons på krisen.

  Ikke nøl med å ta kontakt med en av våre rådgivere hvis du har spørsmål. Du finner også mange gode veiledninger og informasjon på Virksomhedsguiden.

  Danmark er en viktig handelspartner for Norge

  Det danske markedet er viktig for norsk næringsliv. Etablering i Danmark fungerer ofte som en inngangsport til andre europeiske markeder.

  Danmark er rangert av Europakommisjonen som det mest digitale landet i EU, og er kjent som et verdensledende testmarked for innovative løsninger innen IKT, velferdsteknologi, cleantech og smarte byer.

  Den danske regjeringen har som mål å redusere CO2 utslipp med 70 prosent innen 2030, og det er et sterkt fokus på bærekraftige teknologier og samarbeid med privat sektor. Det finnes spennende markedsmuligheter for norsk næringsliv som leverer bærekraftige løsninger innen ren energi, transport og maritim sektor, byggevirksomhet, arkitektur og design.

  Innovasjon Norges kontor i Danmark kan blant annet bistå med kartlegging av markedsmuligheter, markedsbesøk, etableringsstrategier, nettverk, partnersøk, og profilering via ulike arrangement. Kontoret er samlokalisert med den Kongelige Norske Ambassaden i København.