Hopp til hovedinnhold

Bruk opphavsmerket «Made in Norway»

Opphavsmerket Made in Norway© Innovasjon Norge
I mange markeder har det stor verdi å kobles tydelig til Norge. Med opphavsmerket "Made in Norway" kan man på en enkel måte synliggjøre opphavet sitt og bygge sterkere merkevarer. Bedrifter som kvalifiserer til å bruke "Made in Norway" kan bli mer attraktive i konkurranse med andre i internasjonale markeder. Du kan melde interesse nå, så kontakter vi deg når det blir mulig å søke.

Merkevaren Norge handler om å posisjonere Norge ved å fortelle en felles historie om hvem vi er, hvor vi kommer fra og hva vi kan tilby. Vi har verktøy som norske bedrifter kan benytte seg av i arbeidet med å bli mer synlig internasjonalt og valgt av flere.

Opphavsmerket "Made in Norway" er ett tilbud som skal hjelpe norske bedrifter med å bli mer attraktive internasjonalt. Med et slikt merke kan man på en enkel måte synliggjøre opphavet sitt og bygge sterkere merkevarer. Bedrifter som kvalifiserer til å bruke "Made in Norway" kan bli mer attraktive i konkurranse med andre i internasjonale markeder.

Våren 2024 skal vi teste opphavsmerket i samarbeid med næringslivet. Nå kan du melde interesse for å delta og få beskjed når vi åpner for å motta søknader. Det er planlagt i løpet av våren 2024.

Publisert :
Sist oppdatert :