Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Eksportprogrammet Global Growth

  Skyscrapers from below
  GettyImages

  Innovasjon Norge tilbyr hvert år eksportprogrammet Global Growth til grupper av ambisiøse og eksportorienterte bedrifter. Hensikten er å bidra til at norske bedrifter lykkes i nye markeder, eller øker salget i markeder der de allerede er posisjonert.

  Programmene er skreddersydd for bedrifter innenfor samme sektor, og består av forberedende kurs hjemme og samlinger i de aktuelle internasjonale markedene. I tett samarbeid med næringer hjemme, våre kontorer i utlandet samt andre internasjonale aktører vil vi åpne «de riktige» dørene for å øke mulighetene for eksportsuksess.

  Hvorfor delta?

  Ved siden av å gi innsikt i hva som skal til for å bli en attraktiv forretningspartner, følger et Global Growth-program deg og din bedrift hele veien ut i markedet. Dette skjer gjennom at vi skaper gode og trygge arenaer for kompetanse- og nettverksbygging samt kobler mot relevante internasjonale og norske aktører.

  De konkrete leveransene i Global Growth består av behovskartlegging, godt planlagte samlinger og en-til-en sparring med ressurspersoner. Aktivitetene gjennomføres i en kombinasjon av fysiske og digitale leveranser, og tilpasses så godt som mulig til deltakerbedriftenes behov.

  Hvem er dette programmet for?

  Global Growth er rettet mot bedrifter som har høyt ambisjonsnivå, eksportstrategi forankret i styret og ressurser som kreves for å skalere.

  Vil du vite mer om kommende programmer? Se prosjektene som er åpne for interessemeldinger under, eller kontakt:

  Meld din interesse for disse programmene

  Pågående programmer